Måndag 10/12

Idag var det dags för besök på avdelningen för provtagning. Ett stick i finget efter värmt upp handen med en kudde. Jätteduktig var hon och sträckte fram handen. Hon grät och sa nej, men gav dom handen utan problem. Sen var det bara att vänta på provsvaren 1 1/2 timme. Under tiden fick vi gå till barntandvården på sjukhuset, där hon kommer gå regelbundet under behandlingen. Vi skulle bara dit och prata, för att hon skulle vänja sig vid att komma dit. Hon protesterade redan på vägen dit och peka att vi skulle gå "baka"(tillbaka). Efter en stund så accepterade hon sköterskan, när hon märkte att hon inte rörde henne. Dessutom fick hon en massa grejer och det tackar hon såklart inte nej till. 3 tandborstar, en med "nalle mu"(nalle puh), 2 tandkräm med "Basse"(Bamse) och några klistermärken.
 
När vi kom tillbaka pratade vi med läkaren som tyckte det gick bra för Freja. Inget konstigt med proverna heller, så vi fick åka hem. Nästa gång blir på onsdag, för provtagning och cellgiftsbehandling. Då blir det även pyntning av julgranen på avdelningen. HBK kommer dit och hjälper till.
4 biljetter till barnen till julkalaset på arenahallen på Lördag fick vi med idag. Det tyckte dom var kul.
 
På väg hem gick jag inom stan för att träffa en kompis och äta lunch. Jättekul att träffa dig Linda, synd att det blir så sällan bara. Får inte dröja för länge tills nästa gång. Skönt att få skratta av sig lite!
 
Freja hos tandläkaren. Syns tydligt på denna bilden hur hon skelar.Ett av de cellgift hon får som gör att hon inte kan gå, gör även att ögonen skelar och att ögonlocken hänger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback