Måndag 17/12

Idag har Jag, Lasse och Freja varit på mitt jobb och hälsat på. Fick julkramar och en julklapp av chefen. Ute och gått i regnet med. Trist att inte snön fick ligga kvar.
 
Ringde till sjukhuset om Frejas mage som inte vill komma igång. Bestämdes att hon skulle få laxoberaldroppar, movicol och laktulos. Vi skulle ändå handla lite, så vi tog Maxi, eftersom dom har apotek.
Inget recept inne, så det blir att ringa igen. Läkaren har gått hem, så de ska ringa jouren direkt. Vi handlar klart och efter en halvtimme är där fortfarande inget recept. Efter ytterliggare en halvtimme, då har det äntligen kommit ett recept. Vad händer då...jo då har inte apoteket det inne. Hon visste ju om vad vi väntade på hela tiden!!
Två timmar på Maxi blev det med bara Laktulos med oss hem (det kunde vi köpt receptfritt direkt).
Hem och skulle äta. Innan vi fått i henne all Laktulosen, så kommer det faktiskt lite ändå. Onödig tid bara kan man tycka.
Blir rädd när hon har ont i magen, för som vanligt har man läst om biverkningarna på kortisonet. Kan vara tecken på bukspottskörtelinflammation. Men hon hade "bara" ont av trög mage (som man vanligtvis får).
 
På kvällen klädde vi vår lilla julgran. Alla hjälptes åt och Freja tyckte det var kul att hänga dit kulorna.
 
Matilda och Freja när dom börjar klä granen 
Anton och Freja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback