Onsdag 12/12

Idag var det dags för blodprov och cellgifter, så vi traska upp i kylan vid 9-tiden.
HBK var på besök idag, för att hjälpa till att klä avdelningens julgranar. Freja och alla andra barn fick presenter av spelarna. Roligast var att få hänga kulorna i granen. Ville bara "me me"...
Blodproverna var bra och detta cellgiftet droppar in på en halvtimme, så efter lunch kunde vi gå hem igen.
 
Vi passa på att gå en längre promenad och även fixa ärenden på stan, då Freja somna i vagnen direkt när vi kom ut. Hon sov 1 1/2 timme, så vi var ganska frusna när vi kom in.
 
Idag skulle Freja börja med kortisontabletter 3 gånger om dagen+ ett svampmedel. Lätt att få svamp om man tar kortison. Vi visste att dessa kortisontabletterna smakade illa, så jag har varit rädd att hon kanske inte skulle svälja dom. Då skulle vi bli tvugna att sätta en sond i näsan igen och det vill vi verkligen inte.
Första tabletten lura vi i henne i maten, men kvällstabletten spottade hon och fräste ut. Gömde småbitarna i maten och lyckades nog få ner det till slut. Imorgon får vi prova att dela den på 4 bitar och se om det går bättre. Krossa dom kan man nog inte, för då kommer det nog smaka ännu värre. Ingen som vet, som har ett bra tips?
 
Freja när hon får presenten av HBK. En gympapåse med pennor, pennfodral, block mm.
 
Freja när hon hjälper till att klä julgranen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback