Söndag 2/12

Första dagen utan sondslang. Detta har inneburit att matlusten kommit tillbaka, inga hostningar, inga klökningar och inga kräkningar. Hon säger själv "langen bota åsen" (slangen är borta i påsen). Hon kräkte ut den i kräkpåsen när vi var ute. Hoppas bara hon får i sig så pass mycket mat, så hon inte tappar vikt och att hon fortsätter äta, annars blir det en ny. Det vill vi inte, för det är en väldig befrielse utan den. Ingen som stirrar när vi är ute, för nu ser hon "frisk" ut, åtminstone när mössan är på och slipper hålla reda på den med tejp som lossnar. Lönade sig att vi var lite "lata" i lördags och inte for upp till avdelningen och satte i en ny sond direkt. Det hade vi säkert gjort om det inte varit lördagkväll nämligen. Medicinerna funkar bra med, bara hon får dricka det ur små finglas (snapsglas). Fint ska det vara!
 
På förmiddagen tog Matilda ut Freja till lekplatsen. Hon åkte rutschkana och snurrade. Det tyckte hon var roligt och ville såklart inte gå hem igen. Matilda är så duktig med henne och Freja tycker det är kul med sina storasyskon såklart. Får man inte från mamma och pappa, så får hon av dom, hon är inte dum.
 
Min lillebror och hans familj har varit på besök. Syns på alla nu när de träffar Freja att hon ser mycket piggare ut. Det ser vi såklart med, men andra som inte ser henne varje dag, ser det nog mycket tydligare.
 
En runda till julskyltningen blev det med, fast en liten runda. Det var jättekallt och lite blåsigt. Var mysigare hemma med varm choklad och Freja badade varmt, länge och väl.
 
När Freja och Matilda är på lekplatsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback