Söndag 23/12

Freja ville ha kyckling till frukost idag. Igår fick hon kycklinggryta, efter det ville hon ha det hela tiden. Det hade hon tydligen inte glömt idag. Hon blev inte glad när jag sa att jag inte hade någon kyckling hemma. Hon blev inte bara ledsen, hon blev VÄLDIGT ledsen. Tar det som att min kycklinggryta var mycket god!
 
Var ute en runda på förmiddagen, men det blåste så kallt, så det blev inte så länge. När Freja sov middag fick vi två påringningar på dörren. Först var det Frejas "kusiner" Måns och Emil med sin pappa. En blomma och en egengjord julklapp från Emil till Freja. Hon blev jätteglad för din present Emil! God Jul på er och hälsa mamma.
Sen ringde det på dörren igen, då var det Robert, Lasses kompis, som ville lämna en present till hela familjen. Tack ska ni ha, hoppas ni får en fin jul!
 
Sen åkte vi hem till Patrik, Lasses bror, och hans familj. Mycket bus och stoj med kusinerna blev det, så Freja blev trött när vi åkte hem. Tack för idag, alltid lika kul att träffa er. Fick träffa Malin(Lasses syster)och hennes familj också när dom kom inom en stund.
Trodde Freja skulle vara trött när vi kom hem och skulle somna tidigt, men inte det. Hon härjade och sjöng framför tven ikväll. For från den ena soffan till den andra. Kröp visserligen emellan, men stod lite på benen för att kunna komma upp i soffan. Ett stort framsteg för henne. Hon verkade tycka det var roligt, för det gick undan och skrattade gjorde hon hela tiden.
Nu sover hon gott i alla fall. Imorgon blir det paketöppning igen. Det kommer bli superkul för henne. Hon har ju redan fått smak på vad paket är för nåt.
 
Freja med sina kusiner. Från vänster, Maja, Nova, Freja, Wille och Elin
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback