Tisdag 18/12

Idag har Frejas mage varit mycket bättre. Fått reda på idag att Frejas "lottning" nu är färdigt. Bensprutan hon fått flera gånger ska hon få fortsättningsvis också, frågan var bara om hon skulle få den varannan vecka eller var sjätte vecka. Hon kommer få den var sjätte. Om det är bra eller dåligt kan vi bara spekulera om.
Det är olika studier hon är med i. Vi har tyckt att alla dessa studier vi har blivit tillfrågade, varit en självklarhet att vara med i. Mycket av behandlingen bygger på studier sen innan, så för att behandlingen ska bli ännu bättre i framtiden, så är det viktigt att delta. Klart att man funderar om det är säkrare att få fler sådana. Även den andra "lottningen" som var för ett tag sen har man funderat över. Men som sagt, vi kan ändå inte påverka behandlingen, så det är bara att lita på läkarna.
 
Vi har varit ute idag med, har inte regnat idag ialla fall.
På eftermiddagen åkte jag och de stora barnen iväg, så dom fick köpa sina sista julklappar. Dom har lagt sina julklappar under granen redan. Våra kommer inte dit förens kvällen innan, så ingen kan klämma och känna.
 
Freja vid granen, hon har redan tagit ett paket och siktat på godiset i granen!

Kommentarer
eva B

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback