Tisdag 25/12

Idag har vi gjort sånt som jag tror ingen annan gjort en dag som idag. Vi har varit hemma hela dagen. Städat och frostat av frysen. Inget annat i livet är som vanligt, så varför inte...
 
Varit ute och promenerat, gick inom farfar och farmor med en julklapp vi glömde igår. Fick gå och köpa kyckling, eftersom Freja skulle ha "mammas yckling". Klart hon ska ha det, får vad hon vill, sålänge hon äter och inte går ner i vikt. Förväntar oss ingen viktuppgång, men hon måste äta så pass mycket att hon håller vikten, och det gör hon. Lite ensidig kost har hon, men inget att bry sig om i nuläget. 10,5 liter mjölk går det åt BARA till Freja i veckan. Hon dricker bara mjölk och äter väldigt mycket mannagrynsgröt just nu. Glömde skriva att kl.23.30 på julafton vakna hon och ville ha mannagrynsgröt. Fick hon det? såklart att hon fick!
 
Ikväll har det blivit lek och lek och lek med hennes nya leksaker. Bygga lego kan jag nu, både upp, ner och på tvären!
Badat ikväll med "lilla gubben" har hon gjort. Nu sover hon gott ihop med "hej nichon"(herr Nilsson). Får vi hoppas hon sover gott och inte vaknar vid midnatt och vill ha "göt" haha.
 
Ingen behandling imorgon, så skönt. Uppskjutet till torsdag eftersom det är helgdag. Spelar ingen roll när det bara är en dag senare.
Är så glad över att hon är så glad och sprallig, helt ovetandes om hennes situation. Är väl det enda som är positivt att hon är så pass liten, vet inget om vad som kommer att hända som tur är.
 
Freja med sitt älskade lego

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback