Torsdag 13/12

Idag var vi hemma hos farmor och farfar på förmiddagen och "lussade" lite. Freja kan ju såklart inte vara med på dagis på sånt. Lite tråkigt när man tänker på just såna särskilda tillfällen. Precis som när vi fick ett kort på alla barn och fröknar från höstens fotografering. Var lite ledsamt att inte Freja var med på bilden. Fast hon tyckte såklart det var kul och titta på alla. Vissa namn kommer hon otroligt nog ihåg.
 
På kvällen gick Lasse och Anton på bio, så Matilda, Freja och jag var ensamma hemma. Hennes kortison har vekligen börjat verka nu. Humörsvängnigar till tusen. Vägra medicinen och var inte nöjd en sekund. Alla med barn vet nog hur det är att få i medicinen, när man kanske har en penicillinkur på 5 dagar. Likadant nu, fast varje dag för oss, lång tid framöver. Provar allt, mannagrynsgröt med massor av sylt och sen blanda medicinen krossad i har funkat bäst. Inte tandläkarens rekomendationer, men vad gör man?
Var helt slut innan hon somnade. Hon var ovanligt trött ikväll med, det gjorde säkert inte humöret bättre. Matilda var snäll och badade henne, medans jag fick plockat undan.
 
En trött pepparkaksgumma som tittar på bamse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback