Äntligen på hemmaplan igen

I förmiddags fick vi veta att koncentrationen av cellgifterna gått ner så pass mycket (brukar inte gå så fort), att vi kanske kunde få åka hem redan idag.Freja var inte så pigg idag, blek och trött, var dags för en ny blodtransfusion idag. Dom ville inte ge henne det igår också, för det frestar på att ge det samma dag som behandlingen.
 
På eftermiddagen gick jag och Matilda till Ronald mc Donald på syskonträff, för de som har ett sjuk syskon. Vi pysslade lite, men sen gick vi för att städa ut vårt rum och packa. Provade även deras massagestol innan vi gick tillbaka till avdelningen.
 
Diana, mamma till Liam, som vi lärde känna precis när Freja blivit sjuk, kom och hälsa på oss idag efter han varit på dagvården en trappa ner. Jättekul att ses igen och prata om situationen med någon som är precis i samma fas av behandlingen som vi.Tack för du tog dig tid att komma. Söta Liam fyller 1 år imorgon, GRATTIS till dig lite för tidigt!!
 
Vi skulle åka hem vid halv sex. Freja skulle hinna få sitt blod innan, som tar ett par timmar att droppa in. Sen kräkte Freja enorma mängder, har aldrig sett henne kräka så mycket innan. Läkaren sa att det var väldigt ovanligt att så små kräker så mycket. Usch stakars henne!
Blev orolig för att hon skulle orka åka hela vägen hem.
Vi kom iväg som planerat och Freja somna innan vi hann ut ur Göteborg och vakna inte innan vi svängde upp mot sjukhuset som tur var.
 
Farmor och farfar mötte upp oss med vår bil, så vi kunde lasta över allt. Sen gick dom för att köpa mat till Lasse och Matilda(jag var inte hungrig). Lasse fick knappt äta sin hamburgare, för den ville Freja ha..
På avdelningen tog dom emot oss med ett leende, nybäddade sängar som dom hängt ballonger på. Fixade en "Frejamacka". Den ska vara ljus, skuren rund med ost. På denna la hon små äppelbitar så det blev ett ansikte. Paket till alla barnen låg på rummet från Lasses bror Padde och hans familj. Dom tycker visst jag och Lasse ska börja sjunga, men tror det får bli Padde och farfar i fortsättningen med om man frågar Freja.
Är det konstigt man tycker det är skönt att vara hemma där alla tar hand om Freja och oss så väl?
 
Jag och Matilda körde sen för att handla hem lite och sen inom Lasses kompis Richard som fixat Matildas dator när vi varit iväg. Tack snälla!
Farmor och farfar har fixat vindrutetorkaren på bilen, matildas cykellampa och tvätten ligger här tvättad och viken. Ni är fantastiska!
 
I denna dockvagnen ville hon åka i när vi kom till avdelningen
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Ann-Helen
eva B
anneli
micka
Anonym
Erika och Max

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback