Fredag..

Fredag och bara jag och Matilda hemma. Helgerna är nog värst av allt, det är då hela familjen ska vara tillsammans och ha det mysigt.
Idag har varit en kanondag i våra ögonmått mätt då såklart. Freja har lite biverkningar just nu och cellgifterna som hon fick i onsdags dröjer 5-7 dagar innan de känns av.
Hon springer defenetivt inte omkring, men smakat lite på maten har hon gjort, efter 2 långa veckor utan ens en liten munsbit. Hoppas, hoppas hon kan få en ganska fin helg iaf innan det börjar om igen.
Vi var ute och promenerade på förmiddagen och hon t.o.m följde fåglarna med blicken (mycket för henne just nu).
Vi blir väldigt glada för de små sakerna nuförtiden. Saker man bara tog förgivet innan, gråter man nästan av lycka för nu.
Märklig känsla att saker som var superviktiga innan, skänker man inte ens en tanke på längre.
Blodproverna visa alldeles för dåligt blodvärde, så hon fick en påse blod. Hennes immunförsvar låg på 0,00, så det är i botten. Det hämtar sig aldrig mellan cellgifterna, så dom går aldrig upp till nåt normalt värde.
 
Alex och Yvonne kom på besök idag. Freja sov hela tiden, var trött efter promenaden ute.
Anton och Matilda kom efter att de hade haft orientering på galgberget. Vi fika och körde runt med Freja lite i vagnen innan vi åkte hem. Anton skulle hem och packa, för att sen åka till pappa.
Jag och Matilda gick och hämta Lasses och hennes nyservade cyklar. Cyklade sen hem till Tessan, min lillasyster. Peter hade lagat god mat som vi fick. Matilda busa runt med Olivia och Charlie, precis som hon brukade göra med Freja. Ungar som tjuter av skratt, finns inget underbarare!
Tack för god mat och sällskapet, så man fick skratta lite, eller ganska mycke blev det!
Vi cykla sen hem i mörkret med cyklar där det fanns lampor som funka,ringklockor på plats, nya pedaler, växlar och ny broms. Vår egen cykelfixare är ju aldrig hemma nuförtiden, så det blev verkstad denna gången.
 
Matilda tog denna bilden 3 dagar innan vi fick veta. Hon varken var eller såg sjuk ut!
Sötast i världen är hon!
 

Kommentarer

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012-10-05 @ 23:45:55

micka
eva B

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback