Helgen är över

Som alla andra dagar sista månaden så blev det dusch, sen ut till bilen, som någon IDIOT varit på inatt. Knäckt av vindrutetorkaren, så den hängde och slängde rakt ner. Blir helt vansinnig när folk inte kan låta ens saker vara ifred, har lite annat att tänka på just nu!
Upp till Freja iaf och vi tog direkt en promenad på berget en timma och hittade hennes nya snutte vi blev av med igår. En snäll själ (finns ju såna med som tur är) hade hängt upp den på en gren längs stigen. Blöt och smutsig, men den tvättade vi i tvättmaskinen på avd. Den går hela dagarna med tvätt från Freja. Inte så mycket miljötänk kanske att slänga in en snutte i en maskin, men men.
En läkare kom till Freja idag för att titta i hennes mun och hals. Hon har så ont och tar sig för halsen mer än vanligt (behövde 2 doser morfin inom loppet av en timme). Han titta i halsen och sen gick han bara. Sköterskan kom sen och sa att hon skrek bara för hon var uppstressad. Det säger han efter att sett henne i munnen 2sek och har aldrig träffat henne innan. Visserligen har hon mindre sår, blåsor och svamp i munnen än innan, men behöver ju inte betyda att hon inte har mängder i halsen och mag o tarmkanalen. På helgerna är där inte alltid specialister som kan barn, än mindre svårt sjuka barn. En personal sa att han "bara" var allmänläkare. Han tyckte nog vi var nojjiga, men vi VET när hon har ont och när det är "bara" gnäll. Strunt samma, imorgon är det måndag som tur är!
 
Farmor och farfar kom en sväng innan lunch och efter lunch kom min storebror med sin familj. Linn och hela hennes klass hade skrivit ett superfint kort till Freja. Tack söta du! Ett fint halsband fick hon med. Får hänga det på sängen bland de andra halsbanden, hon vill ju inte ha dom på sig. Får ta ett foto sen på sängen och visa hur fint utsmyckad den är. Tack för ni kom, trist bara att vi bor så långt ifrån varandra, så vi inte kan ses oftare.
Efter medicinen kl.14 fick vi åka hem några timmar. Var hemma 3 timmar ca, Freja sov på soffan 2,5 av dom ungefär, får väl tro att hon njöt av att få komma hem.
Jag pysslade lite hemma medans två snarka ikapp i soffan. Tror det varit två som sovit illa på sjukhuset...
Min söta granne A-K kom in med go mat till oss, lax som jag älskar. Freja med, men hon sov hela tiden. Supergott!!  Jag bara satt och väntade på efterrätten, men den kom aldrig..hahaha. Skoja bara med dig.
 
Tillbaka till sjukhuset och lämna av Freja och Lasse, sen körde jag till Våxtorp för att hämta hem de stora barnen.
Regn och rusk och blir påmind hela vägen om att torkaren inte funkar..grrr!
Kanske att vi redan imorgon får åka till Göteborg, vi får se. Matilda ska vara med hela veckan där, men Anton har valt att vara hos sin pappa. Viktigt att dom får göra vad dom vill och känner för. Skönt att man får ha med hela familjen i Göteborg med om man vill. En får sova hos Freja och resten på hotell, så det blir ju lite flängande emellan, men det ska nog ordna sig. Mår alltid dåligt inför cellgiftsbehandlingarna varje vecka, så nu när hon ska få högdosen kan jag bara gissa hur illa jag kommer må..
Vill bara att det ska droppa in fort, så man slipper se dom där påsarna hängades på ställningen. Ångest är vad man känner sålänge dom hänger där.
 
Bilden är på Freja hemma i soffan idag, fick väcka henne när det var dags att åka tillbaka. Håller kramaktigt i telefonen hon fått av Matilda. Låg och ringde i den innan hon somna.
 
 

Kommentarer
jenny
Anette
Anette

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback