Torsdag 4/4

De sista dagarna har Freja varit ganska trött pga behandlingen förra veckan. Hennes blodprover igår visa att hennes värden är låga. Hon har haft en del näsblod också, men verkar ha slutat igen. Slemhinnan i hennes mun gör ont, så tandborstningen har blivit si så där sista dagarna. Gör ont och det svider när hon äter vissa saker.
Trots allt detta är hon vid gott mod. Hon leker, busar och äter faktiskt lika mycket ändå, förutom vissa saker då som ketchup t.ex.
 
Fick reda på idag att jag och flera andra mammor ska få åka på mammahelg på Asia spa i Varberg sista helgen i April. Det ska bli underbart att få rå om sig själv och dela det med andra mammor som är i samma sits som jag.
Det är barncancerföreningen som ordnar olika saker för familjer som har cancerdrabbade barn. Finns även pappa-helger och Anton och Matilda ska få åka på ungdomsläger i Maj till Hälsingland. Drabbade tonåringar och syskon ska få åka dit och hitta på en massa skoj i 4 dagar.
Betyder mycket att få komma med på sånt och få dela det med personer som vet hur det är och förstår vad man pratar om. Kan dela med sig av varandras erfarenheter, ge varandra hopp om framtiden.
 
Igår ordnade barncancerföreningen en påskfest för alla familjerna som går på behandling på avdelningen. God buffè (som Freja åt mycket av!) och Lasses pappa och bror kom och spela och sjöng. Alla barnen fick pyssla med. Det var en uppskattad tillställning med mycket bus, dans, sång bland bord, stolar, droppställningar och slangar!
En av Frejas kompisar hade slang i sin port igår. Vi pratade om det innan vi skulle dit av någon anledning. Freja sa bara "Beja döja vanen" (Freja köra vagnen). Vagnen=droppställningen
Hon tycker själv det är så kul att köra sin när hon har en.
 
 Några bilder från påskfesten igår. Bara bilder på dom som jag fått tillåtelse av!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Ulrika

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback