Ons 20/2

Igår var det dags för första badet sen Freja blev sjuk. Efter hon sovit klart på eftermiddagen körde vi upp till sjukhuset. Freja var jätteglad och förväntasfull. Jag hade blandade känslor, var nog rädd att hon inte skulle gilla det.
Hon som var så glad för att simma, dyka och hoppa i från kanten innan, så hade det varit jobbigt om hon inte velat.
Först var hon rädd och ville inte i, men efter en stund gick hon med i och snart simma vi runt som innan. Hon ville dock inte under vattnet, eller rättare sagt vi provade inte. Tyckte det gick över förväntan ändå.
Underbart att vi börjat bada igen, så nu ska vi bada så ofta vi kan. Är hennes provsvar som får styra när vi kan bada.
 
Idag har vi varit på sjukhuset och tagit blodprov. Första gången Freja gick själv in på avdelningen idag. Stor uppståndelse blev det. Hon blev glatt påhejad av personalen och Freja var på gott humör och delade ut bamsekramar till dom.
Blodprovet visa att hennes värden är mycket mer pressade idag än förra veckan, men var precis över gränsen så vi får bada. Så det blir bad imorgon igen!
Idag fick jag, Lasse och även Freja massage. Det var första gången för henne, så först ville hon inte. Efter en liten stund fick hon i alla fall massera armarna. Tanken är att det ska bli mer och mer, får börja någonstans.
När vi fikade idag, så gick Freja iväg med en av personalen till lekrummet och var borta ett bra tag. Hon är så avslappnad med personalen och litar på alla och tycker det mesta är roligt på sjukhuset, det är skönt, med tanke på hur mycket vi kommer vara där de närmaste 2 åren.
 
Jag och Freja i badet
 
Freja får massage

Kommentarer

Så kul att hon fått börja simma igen ❤❤❤
Hejja Freja du är en kämpe
Kram till er alla

2013-02-20 @ 22:12:08


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback