Söndag 24/3

Senaste veckan har varit bra. Freja har varit pigg och vi har passat på att träffa lite folk, några åt gången dock. I fredags var jag och min lillasyster och åt lunch i stan. Blir inte så ofta vi träffas, fast vi bor nära, men desto roligare att ses såklart.
Senare på kvällen var vi hos faster Malin och hennes familj. Freja var på toppenhumör och lekte med sin kusin Nova. Hon åt både av maten, efterrätten och t.o.m lite godis. Freja ville inte åka hem, hon tyckte hon kunde sova över. Tyvärr fick vi göra henne ledsen och åka hem, men hon somna bums hemma, glad och nöjd.
 
Igår kväll var min lillebror och hans familj på besök. Tyvärr ses vi också alldeles för lite, men desto mer att prata om. Freja tyckte det var kul med sina kusiner Nelly och Nora. Dom hade en liten fotostund med fotografen Matilda. Riktigt fina kort blev det på de tre modellerna.
 
Idag har varit en riktigt rolig dag för Freja. En vän till mig hade fixat så Freja skulle få komma till öppna förskolan, fast det är stängt. Öppna förskolan var Frejas favoritställe innan hon blev sjuk och saknade det mycket i början. Trodde hon skulle ha glömt det, men när hon såg att vi skulle gå in där, blev hon jätteglad, så det hade hon inte. Annelie, som jobbar där, ställde upp och var där. Fixade fika till oss och allt på sin lediga dag. Otroligt fint gjort av henne och Mickaela som fixat det och ni andra som kom med era busungar, så Freja fick leka av sig. Jättetack, värmer mer än ni tror.
 
När vi kom hem, så hann hon bara sova middag, sen stod farbror Padde med sin familj i hallen och skulle hälsa på. Vi tjuvstartade våffeldagen idag med våfflor, sylt, grädde och glass. Freja har aldrig ätit det, men hon gillade det!
Sen blev det bus och stoj med Maja, Wille och Elin innan dom skulle cykla hem. Vi passade på att cykla med, så vi fick en ordentlig cykeltur med lite friskluft.
Nu ikväll ville Freja ha en våffla till, så det var bara att ta fram järnet igen och fixa en såklart.
 
En rolig helg för henne nu innan hon ska läggas in. Det blir hon imorgonkväll. Då tas det prover inför tisdagen, då hon ska sövas och få sina cellgifter i ryggen. Efter det startar dom högdosen, som är färdig torsdag-fredag.
Hoppas på att det blir en fin påskhelg, med både fint väder och en pigg Freja, för det tar ca en vecka innan biverkningarna kommer.
 
Här kommer lite bilder från veckan. Sist kommer ett filmklipp från dagens besök på öppnis.
 
På blodprovstagningen i onsdags fick vi finbesök. Kusin Nova med mamma och pappa kom och fika med oss.
Kusinerna Nelly och Nora.
Kusinerna Elin, Wille och Maja.
 
Filmklipp från öppna förskolan idag. Låten är Frejas favorit, som vi sjöng flera gånger idag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback