Tisdag 14/5

 
Oj det var visst hela två veckor sen jag skrev senast. Vi går hemma båda två, men tiden räcker knappt till ändå.
Eller så är det kanske för man prioriterar annorlunda nu. Mycket tid går åt till vår träning. Alla i familjen tränar på gym nu flera gånger i veckan. Viktigt för mig att ha något eget att göra ensam, fast ibland tränar vi ihop också.
Behöver det för att rensa hjärnan och få ut energin någonstans. Själv tränar jag 7-9 timmar/vecka. Styrka, zumba och löpning. Kan verka mycket, men passar mig just nu och jag mår väldigt bra av det.
 
Freja är piggare än någonsin nu. Hon hade sin kortisonkur för över en vecka sedan, men biverkningarna av den finns kvar.
En mycket bra biverkan för en gångs skull. Aptiten ökar nämligen. Hon äter massor. Kalla korvar med ketchup är just nu en favorit. Kan lätt gå ett tio-pack om dagen, mellan måltiderna!
2-4 mackor och yogurt till frukost, middag, kvällsmat och fika. Större delen av hennes vakna tid sista två veckorna har varit att äta.
1kg gick hon upp på en vecka. Det behöver hon, för nästa vecka är det dags för högdos igen. Känns inte alls längesen sist. 8 veckor går väldigt fort känns det som.
Denna gången känns det extra jobbigt. Varför vet jag inte, men kan bero på att hon är så "frisk" denna gången. Älskar mat och är verkligen en solstråle, mer än någonsin.
Känns jobbigt att veta att hon kommer tappa aptiten igen, sämre blodvärden, risk för infektion....
 
Hon är ju "frisk" nu, kan hon inte få vara det?? Hennes hår har kommit igång på allvar att växa, ca 2 cm nu! Kommer det ramla av nu med kanske? Inte säkert, men ibland kan det göra det.
 
Får tänka att efter denna högdosen är det bara 2 sådana kvar.
Imorgon är det provtagning som vanligt, men även mätning och vägning, eftersom det behövs, för att veta hur mycket hon ska ha till högdosen nästa vecka.
 
Anton och Matilda har varit iväg tors-sön på läger i Hälsingland. Massor av andra killar och tjejer (13 år eller äldre) var där. Antingen var de syskon till cancersjuk eller var de/ har varit cancersjuka själva.
Dom hade haft superroligt med en massa aktiviteter, lärt känna nya vänner och pratar redan om lägret nästa år.
 
Här kommer några bilder från de sista veckorna, syns verkligen hur pigg och glad hon är.
 
 
På valborgsfirandet, så såg Freja dessa två bananer och tyckte dom såg roliga ut. Johan, en jobbarkompis, fixade så dom kom hem till Freja dagen efter. Häftigt!
 
Freja var med på kosläppet på Wapnö 1 Maj. Det var jättekul.
 
Försöker kommunicera med katten på lekplatsen
 
Freja, hennes moster Therese och hennes älskade kusin och bästakompis Charlie. Honom pratar Freja om ofta och mycket om när vi inte ses. Och det är inte särskilt många dagar vi inte ses.
 
I helgen skulle farfar (längst till höger) spela ihop med Hasse Andersson i Tylebäck. Här repar dom. Freja kollar in dom i Fabror Paddes knä.
 
Här plockar Freja och hennes kusin Nova blommor. Blir lika glad varje gång när jag får maskrosor med eller utan stjälk...:)
 
Promenad ner till havet i Tylebäck. Här hand i hand med kusinerna Wille och Maja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback